Dit is 'm, het Hout & Nieuw kweekschaaltje!

Geplaatst door Linda Min-Reijnders op

Ze staan online, onze eigen kweekschaaltjes met Hout & Nieuw logo zijn vanaf nu verkrijgbaar! We hebben ze in vier kleuren en twee formaten, dus vanaf nu kun je het kweken van avocadopitten, bloembolletjes of stekjes veel makkelijker maken.

Zoals jullie misschien weten ben ik gek op groen in huis, en dan maakt het me niet uit of het planten, bloemen of stekjes zijn. Het echte tuinieren is daarentegen niet echt aan mij besteed, maar gelukkig is dat weer een hobby van m'n man.

Dit jaar ga ik m'n groene interesse ook uitbreiden naar buiten, want ik wil heel graag een echte moestuin. M'n man heeft al beloofd om een mooie moestuinbak te maken en in afwachting hier van ben ik al begonnen met het voorzaaien van paprika en pepertjes.

 

Kweekschaaltjes 3d geprint

 

Dit kweekschaaltje is echt perfect om zaden mee te kweken of om stekjes te laten wortelen. Het schaaltje is 3D geprint en is gemaakt van PLA filament, dat staat voor PolyLactic Acid (polymelkzuur). Dit is een duurzaam alternatief voor traditioneel plastic en bestaat uit biologisch afbreekbare grondstoffen.

Het kweekschaaltje is verkrijgbaar in vier kleuren en twee maten. Maat S heeft een kleiner gat en is daardoor geschikt voor kleinere zaden als kastanjes, eikels of kleinere bloembolletjes.
Maat L heeft een groter gat en is perfect voor het kweken van bijv. avocadopitten en hyacintenbollen. Ook kun je deze prima gebruiken voor hydrocultuur-plantjes; dit zijn plantjes die langere tijd met hun wortels in het water kunnen blijven staan. Mooi vaasje of glas er onder en klaar is je hydroplant!

Ik ben al druk bezig met het laten ontkiemen van een paar avocadopitten én ik heb m'n scindapsus en philodendron gestekt, dus ik kan de kweekschaaltjes vullen. Ik ben heel benieuwd waar jij 'm voor gaat gebruiken!

Liefs,
Lin


Deel dit bericht← Ouder bericht Nieuwer bericht →


Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.