We hebben een showroom!!

Geplaatst door Linda Min-Reijnders op

O jongens, wat ben ik blij! Sinds kort hebben we een showroom! Toen we vier jaar geleden begonnen met onze webshop stond de voorraad in dozen in de slaapkamerkast. Maar er kwam steeds meer voorraad bij, dus toen hebben we een houten stellingkast in onze garage geplaatst, waar alles in dozen verpakt op de plank stond.

Omdat Elbert ook nog wel eens aan de klus was in de garage, stonden alle artikelen verpakt in grote en kleine dozen of in plastic in deze stellingkast. Ook de fietsen stonden in de schuur, net als heel veel andere zaken die eigenlijk wel weg konden, maar waar we geen tijd voor maakten om dit eens uit te zoeken en daadwerkelijk te regelen.
We hadden het al wel eens over een 'winkeltje' gehad, maar na enig uitzoekwerk op internet en contact met collega-webshopeigenaren bleek dat je geen winkel aan huis mag hebben. 

Maar de manier van opslaan van onze voorraad begon me steeds meer te irriteren. Bij elke bestelling moest ik of aan Elbert vragen in welke doos ik het bestelde artikel kon vinden of alle ladders, fietsen en vuilniszakken verslepen om er bij te kunnen. En toen ontstond het idee van een showroom, een plek waar ik alle spullen netjes uit kan stallen, waar ik op m'n gemak de bestellingen in kan pakken en waar de klanten uit de buurt hun bestellingen af kunnen halen.
En, groot bijkomend voordeel, de garage is nog nooit zo opgeruimd geweest!

Onderstaand nog wat foto's voor een korte impressie, ben er best wel trots op!

Voorkant showroom hout & nieuw

 

Stellingkasten showroom Hout & Nieuw webshop

 

Stellingkast sfeerbeeld showroom Hout & Nieuw webshop

 

Inbouwkast showroom Hout & Nieuw webshop

 

Close up showroom webshop Hout & Nieuw

 

Overzicht showroom aan huis webshop Hout & Nieuw

 

Op zaterdag van 13.30 tot 15.00 uur ben ik aanwezig in de showroom. Mocht je een keer in de buurt zijn en op zoek zijn naar een cadeautje of iets leuks voor jezelf, kom dan gezellig even langs.

Lukt het niet op zaterdag, geef dan even een seintje, dan maken we een afspraak zodat je op je gemak even bij ons in de garage kunt rondkijken. Stuur een mailtje naar info@hout.nieuw.nl of een appje naar 06-24100515, wie weet tot snel!

Liefs,
Lin


Deel dit bericht← Ouder bericht Nieuwer bericht →


Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.