Over ons

Ik ben Linda, getrouwd met Elbert en moeder van een studerende en inmiddels niet meer thuiswonende dochter. Al jarenlang ben ik een interieur-addict; ik lees de woonbladen van voor tot achter, ik hou de trends op Instagram en Pinterest in de gaten en ik vind het heerlijk om rond te dwalen in de diverse woonwarenhuizen. Daarnaast ben ik gek op social media en alles wat daarbij komt kijken én ik hou van koken, lezen en Netflixen.

Ik ben al jarenlang gelukkig getrouwd met mijn ontzettend handige man. In ons vorige huis heeft hij, zoals hij zelf zegt, elke steen tijdens de vele verbouwingen minimaal één keer in z'n handen gehad. Ook in ons huidige huis, waarin we in 2014 zijn komen wonen, heeft hij zelf een geweldige veranda en een waanzinnige badkamer gemaakt. Nu hij is 'uitgeklust', vindt hij het heerlijk om in z'n vrije tijd mooie dingen van (oud) hout te maken.

In 2017 ontstond het idee voor een webshop, waarin we onze hobby's konden combineren. Mijn man maakt gave houten items, terwijl ik me met hart en ziel gestort heb op het zoeken naar stoere woonaccessoires van bekende en minder bekende merken, waar onze klanten net zo blij van worden als wij. In november 2017 ging de webshop live en tot op de dag van vandaag pakken we elk besteld product met veel liefde in en genieten we van alle enthousiaste reacties en berichtjes.

Kijk lekker rond in onze webshop! Via Facebook en Instagram delen we nog veel meer interieurinspiratie en geven we je een kijkje in onze bezigheden. Hopelijk tot snel!

Groet,
Linda